Çalışma Saatleri: Hafta içi 09:00-19:00
    Villa Dolce Delüxe
    Açıklama

    Villa Dolce Delüxe Geniş Havuzu, Çocuk Havuzu, yeşil bahçe, modern ve lüks iç eşyalar, geniş salon ve mutfak, geniş odaları ve banyosu, geniş balkon ve Patara plajı, Kalkan Adalar Deniz Manzarası ile unutulmaz bir tatil isteyen balayı çiftleri ve aileler için en çok tercih edilen korunaklı bir Kalkan Balayı Kiralık Villamızdır.

    Villamızda Çocuk Havuzu vardır bu sebepden dolayı çocuğu olan aileler için güzel bir seçenek olup tercih edilen kalkanda kiralık villamdır.

    Ayrıca villamızın havuz terasında masa tenisi ve salıncak yer almaktadır. 

    Villamıza en yakın market, manav ve restorantlar sadece 5 dk mesafede olup Kalkan merkez, plajlar 13 km mesafededir. Ayrıca villa sahipleri yakın konumda yaşadıkları için misafirlerimizin herhangi bir ihtiyacı ve yardımı olması durumunda hemen hızlı bir şekilde yardımcı olunmaktadır.

    Villa Tipi  
     

    Doğa ve Deniz manzaralı, Balayı çiftine uygun, Oda içi jakuzi, Olimpik havuz, Muhafazakar tatil balayı villası, Modern iç ve dış eşyalar, Tam korunaklı tatil villası, 
    Kalkan Kiralık Villa.Saunalı Villa, Langırt,Masa Tenisi,Çift Jakuzili.

    Yatak Odaları

    1. Yatak odası: 1 adet çift kişilik yatak, elbise dolabı, saç kurutma makinası, klima, banyo ve tuvalet, tv, geniş balkon ve deniz manzarasına sahiptir. Odamızda jakuzi bulunmaktadır.

    2. Yatak odası: 2 adet tek kişilik yatak,elbise dolabı,saç kurutma makinası, klima, banyo ve tuvalet, tv geniş balkon ve deniz manzarasına sahiptir.

    3. Yatak odası: 1 adet çift kişilik yatak, elbise dolabı, saç kurutma makinası, klima, banyo ve tuvalet, tv, geniş balkon ve deniz manzarasına sahiptir. Odamızda jakuzi bulunmaktadır.

    Yatak odalarında temiz nevresim, havlu takımları ve havuz havlusu  yer almaktadır.

    Mutfak

    Villa Dolce Delüxe lüks, geniş ve kaliteli bir mutfağa sahiptir. Buzdolabı, bulaşık makinası, fırın, mikrodalga fırın, 4'lü ocak, ketıl, ekmek kızartma makinası,6 kişilik yemek takımı, tava, tencereler, çatal, bıçak vb. Mutfağımız'da misafirlerimiz için herşey düşünülmüştür. Ayrıca tatil esnasında eksik bir ürün olursa bize söylediğiniz durumda hemen tedarik ediyoruz sizin için.

    Kapasite

    Villa Dolce Delüxe’de en fazla 6 kişi konaklayabilir.

    Salon

    Salonumuzda konforlu, kaliteli, lüks oturma gurubu, klima, hd smart tv ve uydu alıcısı, dvd player, ütü masası, sınırsız kablosuz internet mevcuttur. Salonumuzda tuvalet ve banyo bulunmaktadır. Salonumuzdan havuz başına  ve bahçeye çıkış vardır.

    Internet

    Kablosuz sınırsız wifi bulunmaktadır.

    Klima

    Salon ve yatak odalarında simens  klima mevcuttur.

    Temizlik ve Çarşaf

    Villamız size tamamıyla temiz halde teslim edilir. Haftada bir temizlik yapılmaktadır. Villamızda çamaşır makinası mevcuttur isteğiniz doğrultusunda kendiniz yıkamak isterseniz yıkayabilirsiniz ama extra yeni temiz çarşaf, yastık kılıfı vs. isteğiniz olursa bizden ücret karşılığı temin edebiliriz.

    Havuz

    Villa Dolce Delüx  Kalkan kiralık villa havuz boyutları 9,5 m X 3,5 m, Derinlik : 1.50 m'dir.

    Çocuk Havuzu boyutları 2 m x 1 m Derinlik: 0,40 cm

    Blower havuz bulunmaktadır.
     
    Bahçe

    Villa Dolce Delüxe geniş bir bahçeye sahiptir. Yaz döneminde villa sahibi tarafından havuzun ön tarafı ve sol tarafında misafirlerimiz için meyve ve sebze yetiştirilmektedir. Misafirlerimiz istediği zaman bunlardan faydalanabilir. Villamızın havuz terası gayet geniş olup salıncak,masa tenisi barbekü, dış duş, şezlong, oturma grubu, yemek masası, şemsiye ve pergole yer almaktadır.

    Önemli Bilgiler

    Elektirik, su, internet, mutfak gazı, günlük sabah erken saatte havuz ve bahçe bakım ve kontrolü, tatil esnasında herhangi bir yardıma ihtiyaç durumunda villamıza bakan görevli tarafında yardım vs. fiyata dahildir. Uçak bileti, fazla temizlik, yeni çarşaf, yeni havlu, yastık kılıfı vs. tatil ve sağlık sigortası vs. fiyatlarımıza dahil değildir. Villamızı kiralayan müşterimiz, www.ekiralikvilla.com web adresinde belirtilen Kiralama Şartlarını önceden kabul etmiş sayılır.

    Depozito

    5000 Türk Lirası veya değerinde diğer yabancı para birimi kırık, dökük, hasar, zayi, kayıp vs. için villaya girişde kapora olarak yetkili kişi tarafından alınır. Herhangi bir problem olmadığı durumda çıkış saatinde ödemiş olduğunuz rakam size islamlar yazlık kiralık villamızda geri teslim edilir.

     
    GENEL NOT: Villarımız kalkan merkeze göre doğa içerisinde konumu olması sebebiyle böcek ve haşera çıkma ihtimaline nazaran ara ara temizlenmekte ve ilaçlanmaktadır. Fakat Kalkan merkeze göre böcek, haşera vs. çıkma ihtimali vardır. Bu bilgi tüm bölgemizdeki villarımızı kapsamaktadır. Sadece bu villa için yazılmış bir not değildir.

    Villa Dolca Delüxe, 7 gece altı rezervelerde ekstra 3000 TL Temizlik Ücreti Alınmaktadır.

    Oda Bilgileri
    Havuz Bilgileri
    • Özel Havuz
    • Korunaklı Havuz
    • Havuz Tipi
    • Dikdörtgen
    • Havuz Ölçüleri
    • Uzunluk: 9,5 mt
    • Genişlik: 3,5 mt
    • Derinlik: 1,50 cm
    Çocuk Havuzu
    • Havuz Ölçüleri
    • Uzunluk: 2 mt
    • Genişlik: 1 mt
    • Derinlik: 0,40
    Kapalı Havuz
    • Yok
    Mesafeler
    Yol Tarifi Al
    • Havalimanı
      Havalimanı120 km
    • Şehir Merkezi
      Şehir Merkezi8 km
    • Plaj
      Plaj8 km
    • Otogar
      Otogar8 km
    • Market
      Market2 km
    • Restaurant
      Restaurant2 km
    • Sağlık Merkezi
      Sağlık Merkezi8 km
    Villa Özellikleri
    • Çocuk Havuzu
    • Jakuzi
    • Deniz Manzarası
    • Sauna
    • Barbekü
    • Geniş Ailelere Uygun
    • Doğa Manzaralı
    • Langırt
    • Masa Tenisi
    • Salıncak
    • Korunaklı Havuz
    • Saç Kurutma Makinası
    • Bulaşık Makinesi
    • Çamaşır Makinesi
    • Buzdolabı
    • Klima
    • Wifi / İnternet
    • Tost Makinesi
    • Mikrodalga
    • Kettle
    • Korunaklı Havuz
    • Ütü
    • Havuz-Bahçe Bakımı
    • TV
    Dönemsel Fiyatlar
    • 10 Nisan 2025 - 30 Nisan 2025Minimum Kiralama: 7 Gece
      Haftalık37.000TL
      Gecelik5.286TL
    • 1 Mayıs 2025 - 4 Haziran 2025Minimum Kiralama: 4 Gece
      Haftalık38.950TL
      Gecelik5.564TL
    • 5 Haziran 2025 - 10 Haziran 2025Minimum Kiralama: 4 Gece
      Haftalık105.000TL
      Gecelik15.000TL
    • 11 Haziran 2025 - 30 Haziran 2025Minimum Kiralama: 4 Gece
      Haftalık68.950TL
      Gecelik9.850TL
    • 1 Temmuz 2025 - 10 Eylül 2025Minimum Kiralama: 4 Gece
      Haftalık105.000TL
      Gecelik15.000TL
    • 11 Eylül 2025 - 20 Eylül 2025Minimum Kiralama: 4 Gece
      Haftalık75.000TL
      Gecelik10.714TL
    • 21 Eylül 2025 - 30 Eylül 2025Minimum Kiralama: 4 Gece
      Haftalık59.000TL
      Gecelik8.429TL
    • 1 Ekim 2025 - 31 Ekim 2025Minimum Kiralama: 4 Gece
      Haftalık36.950TL
      Gecelik5.279TL
    Fiyata Dahil Olanlar
    • 643_products.svgGiriş Temizliği
    • 324_gardening.svgHavuz ve Bahçe Bakımı
    • 131_freelance.svgİnternet
    • 8_water.svgSu Kullanımı
    • 465_flash.svgElektrik Kullanımı
    • 264_gas.svgTüpgaz
    Ev Kuralları ve Şartlar
    • Giriş Saati: 15:00Çıkış Saati: 10:00
    •  İç Mekanlarda Sigara İçilmez
      İç Mekanlarda Sigara İçilmez
    • Bu Villada Evcil Hayvan Kabul Edilmiyor
      Bu Villada Evcil Hayvan Kabul Edilmiyor
    • Parti Düzenlenemez
      Parti Düzenlenemez
    • Çocuklara Uygun (2-12)
      Çocuklara Uygun (2-12)
    • Ek Misafir Kabul Edilmez
      Ek Misafir Kabul Edilmez
    • Bebeklere Uygun (0-2)
      Bebeklere Uygun (0-2)
    • İptal şartlarını görmek için
    Ekstra Ücretler
    • Hasar Depozitosu: 5.000 TL€ 123£ 102$ 132

      Hasar depozitosu villaya girişte ekstra olarak alınır ve villadan çıkış yaparken bir hasar olmaması durumunda geri iade edilir.

    Yapmış olduğunuz ön rezervasyonunuz, sizden önce ve ya sonra yapılan rezervasyona dikkat edilerek alınması uygundur. Tarihler arasında boşluk olması durumunda rezervasyonunuz onaylanmayacaktır. Onay belgeniz gönderildiği taktirde rezervasyonunuz onaylanmış olacaktır.

    Müsaitlik Takvimi
    • Müsait
    • Ödeme Bekliyor
    • Dolu
    • Giriş
    • Çıkış

    Yorumlar
    Yorum Yap
    Whatsapp
    Müşteri Temsilcileri
    REZERVASYON OLUŞTUR
    Tarihler Müsait
    Giriş Saati :Çıkış Saati :
    Konaklama Tutarı :
    Elektirik Ücreti :
    Kısa Süreli Konaklama Ücreti :
    Toplam Tutar :
    Ön Ödeme :
    Girişte Kalan :
    UYGUNLUK TAKVİMİ
    MüsaitMüsait
    DoluDolu
    Ödeme BekliyorÖdeme Bekliyor
    Giriş-ÇıkışGiriş-Çıkış
    ÖzellikÖzellik
    Genel Özellikler
    Mutfak Bilgileri
    Salon Bilgileri
    Havuz Bahçe Bilgileri
    Şömine
    Özel Bahçeli
    Full Eşyalı ve Mobilyalı
    Isıtmalı Havuz
    İnternet Bağlantısı
    Jakuzi
    Balkon/Deck/Teras
    İç Mekan Havuz
    Otopark / Park Yeri
    Yatak Sayıları
    Manzara
    Deniz
    Dağ
    Şehir
    Doğa
    Bluetooth Ses Sistemi
    Engelli Dostu
    Sıradışı Mimari
    Sauna
    Buhar Banyosu
    Bebek Yatağı
    Özel Havuz